Het center

Het KINAKINA Center

Het KINAKINA Center is een magische plek van 2 verdiepingen op 500m², helemaal gewijd aan Kunst en Bewustwording, bestaande uit het atelier van kunstenares Christina JEKEY en een grote ruimte die beschikbaar is voor verschillende activiteiten.

Het bevindt zich in de rand van Brussel, (op 12 km van de Louizalaan) in Sint-Genesius-Rode, Lindestraat 73,  op enkele minuten rijden van de afrit Huizingen (afrit 20) op de Ring rond Brussel (RO) en de E19, tussen Waterloo en Ukkel, vlak bij Alsemberg en Eigenbrakel en niet ver van Dworp, Beersel en Halle. 

VLAK BIJ DE NATUUR
Het Center bevindt zich op 5 minuten stappen van de velden en het bos, ideaal voor een uitstapje in de natuur tijdens uw cursussen en workshops. 

PARKEERPLAATSEN
Bij het KINAKINA Center zijn er 10 gratis parkeerplaatsen.
Om de buren niet te storen vragen we je je niet te parkeren in de Lindestraat en niet achter aan het gebouw. Kom meteen bewust binnen en gebruik de vele parkeerplaatsen die zich op 2 tot 9 minuten stappen van het KINAKINA Center bevinden.

Als je Sint-Genesius-Rode nog niet kent, raden we je aan de kaart met de parkeerplaatsen te downloaden en af te printen voor je komt.

TREIN & BUS : Het KINAKINA Center bevindt zich op 1,3 km van het station van Sint-Genesius-Rode, op 100 meter van de bushalte in de Lindestraat en op 500 meter van de bushalte in de Zoniënwoudlaan.

Waarom we de naam KINAKINA gekozen hebben ? Christina vervaardigt haar sculpturen meestal uit hout, en haar mandala’s uit bamboe.

Deze kunstwerken stralen een energie uit die therapeutisch lijkt. Vandaar de link met Quinquina, de kinaboom, een boom die afkomstig is uit het Andesgebergte en waarvan de bast koortswerend en geneeskrachtig is.